• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over Irma

Irma Wolf

Jeugd

Ik ben op 18-08-1966 geboren in Borne (Twente) . Toen ik een jaar of tien was vond ik het al interessant hoe mensen verschillend kunnen denken en doen, Ik kreeg toen veel mee van discussies tussen familieleden.

Doordat mijn vader elke middag vertelde over zijn werkzaamheden en belevenissen kreeg ik mee hoe een organisatie werkte. Vanaf mijn 15e deed ik vakantiewerk bij verschillende organisaties en dat zorgde voor nog meer interesse en ervaring op het gebied van werknemer en werkgever.
Toen ik 14 was wilde ik graag advocaat worden met een eigen kantoor, toen ik 16 was raakte ik geïnteresseerd in psychologie om mensen te kunnen helpen, het liefst in een organisatie samen met collega’s.
Ik heb toen voor de studie Rechten gekozen, met name omdat ik deze al langer wilde.

 

Carriére
Nog voordat ik afgestudeerd was werd ik gevraagd om in het vak Recht les te geven aan MBO-leerlingen. Dat heb ik twee jaar gedaan en vond ik leuk om te doen, vandaar dat lesgeven of trainen ook mijn liefde heeft gekregen.
Na mijn afstuderen als Mr. in de Rechten ben ik 7 jaar in de advocatuur en bij Das Rechtsbijstand werkzaam geweest. Bij Das was ik voornamelijk gespecialiseerd in Arbeidsrecht. Zo kon ik op het raakvlak van mens en organisatie wat betekenen voor werkgevers en werknemers.
In 1997 ben ik burn-out geraakt en sindsdien niet meer. Ik ben er goed doorgekomen en was na 10 maanden weer 100% aan het werk. Toen was er nog geen begeleiding bij burn-out, mijn Arboarts zei in het eerste contact als je rust wil neem je maar vakantie, gelukkig wist mijn leidinggevende dat er meer speelde. Een jaar na mijn burn-out ben ik een dag minder gaan werken, zodat ik een pragmatische therapeutische opleiding kon doen. En dat was de aanzet om in 2000 mijn eigen coachings- en trainingsbedrijf te starten. Daarover onder het kopje Flow-Wolf meer.

 

Over mijn eigenschappen

Wat ik nogal eens terug hoor is dat ik pragmatisch ben. Ik vertaal theorie makkelijk naar de praktijk. Maar ook dat ik resultaatgericht en empathisch ben en ook oog heb voor grote lijnen én voor details.
Ik werk graag zelfstandig maar zeker ook samen met collega’s om gezamenlijk een waardevolle bijdrage te realiseren voor mens en organisatie.
Ik hou ervan om problemen op te lossen die voor anderen soms puzzels lijken. Daarbij analyseer ik de symptomen en ben ik benieuwd naar de achterliggende oorzaken. Ik doe dit op het gebied van mens of organisatie.. Als gevolg van mijn ervaringen is het voor mij niet moeilijk om aan te sluiten bij verschillende belevingswerelden en doelen en kan daarbij invalshoeken bieden waardoor mensen en organisaties hun eigen gezichtsveld kunnen uitbreiden. Ik kan daarbij vaak een weg bieden die sneller tot het gewenste resultaat komt dan de betrokkenen vooraf als mogelijk achten.

 

Meer informatie?

Ik heb geprobeerd mijn achtergrond beknopt te beschrijven. Als u meer achtergrondinformatie wenst kunt u ook kijken op mijn linked-in pagina. Daar leest u ook reviews die niets met burn-out te maken, maar misschien interessant zijn voor uw beeldvorming.

 

Vragen?
Als u iets specifieks over mij wilt weten, kunt u altijd contact opnemen via onderstaand contactformulier.

© 2024 Flow-wolf - Powered by Maatos