• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Over Flow-Wolf

Over Flow-Wolf

Het begin

Flow-Wolf is door mij opgericht op 8 augustus 2000. Ik begon om mensen en organisaties weer naar hun Flow te begeleiden. Toen ik begon kreeg ik veel mensen op mijn pad, die begeleiding zochten op het gebied van burn-out, voor mij was het logisch om daarvoor een methode te ontwikkelen zodat mensen niet alleen uit hun burn-out zouden komen maar ook in hun Flow.

Sinds 2000 heb ik onder andere 400 mensen begeleid uit hun burn-out naar plezier in hun leven en plezier in het werk. 97% heeft het gewenste resultaat behaald. Ik gebruik daarbij niet alleen theorieën die aansluiten bij burn-out maar dus ook de inzichten van Flow.

Mijn praktische aanpak bleek nogal onderscheidend te zijn en werkt wonderwel. Dat merkte ik doordat ik tijdens lezingen in 2004 werd gevraagd of ik mijn methode zou willen verkopen. Daar moest ik even over nadenken en heb besloten een 2-daagse leergang te ontwerpen met een honderd pagina’s tellend syllabus om ui te leggen hoe mijn methode werkt. Sinds 2005 heb ik mijn methode overgedragen aan 300 professionele begeleiders.

Ik vertel jullie dit zodat je kunt zien dat er al heel wat mensen geprofiteerd hebben van mijn aanpak. Daarbij is het erg belangrijk dat zowel werknemers als werkgevers tevreden waren met het behaalde resultaat.

Met het online programma hoop ik nog meer mensen en organisaties te kunnen helpen en het is bewezen dat een combinatie van beeld en geluid het beste werkt, bovendien kunnen mensen de video’s terugkijken en hun vragen stellen in besloten chatbox, waar ik vrijwel dagelijks op aanwezig ben.

 

Review van een werkgever
“Ik wist nog niet precies wat ik van de begeleiding moest verwachten, maar de huisarts van mijn werknemer had hem naar Irma doorgestuurd. Irma hield ons tijdens het traject op de hoogte van de vorderingen en Henk kon alweer na 3,5 maand aan de slag. Tijdens de arbeid therapeutische fase heeft Irma advies gegeven hoe dit te doen en onze Arbo-arts werd daar enthousiast van. Door het resultaat wat Irma heeft bereikt, hebben wij ook andere werknemers met een burn-out naar haar doorgestuurd.”

– Tinus

 

Review van een werknemer
“Ik ben zo blij dat ik dit traject heb gevolgd. De opdrachten waren zeer praktisch en leverden meteen resultaat op. Ik zit nu weer 100% goed in mijn vel en dat had ik niet verwacht”

– Esther

 

Review van een professionele begeleider
“Al na de eerste dag van de leergang kon ik het geleerde toepassen, praktische handvatten om mee aan de slag te zijn en ook handige opdrachten. Inmiddels zet ik de opdrachten ook in bij andere dan burn-out trajecten. Ik heb al veel mensen mogen begeleiden naar Flow”

– Anja

 

Andere werkzaamheden
Naast burn-out is Flow-Wolf met name werkzaam op het raakvlak van mens en organisatie. Denk hierbij aan lezingen, workshops, trainingen en individuele begeleiding.

Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn:

 • Stressmanagement
 • Managementvaardigheden
 • Organisatiepsychologie en verandering
 • Werving en selectie
 • Binden en boeien
 • Ziekteverzuim
 • Personeelsplanning
 • Talent- en managementontwikkeling
 • Teamontwikkeling/ zelfsturende teams
 • Performance-management
 • Arbeidsrecht
 • Coaching en begeleiding

 

Geïnteresseerd?
Via het contactformulier kun je contact opnemen om wensen en mogelijkheden te bespreken. wellicht kan ik wat voor u betekenen. Alle trajecten worden op maat gemaakt, dus precies wat u voor ogen staat.

© 2024 Flow-wolf - Powered by Maatos